Fådda bilder!

De senaste veckorna har vi fått bilder från flera av våra kattungeköpare, vi blir alltid lika glada för att få bilder och rapporter om hur våra tidigare bebisar har det. Varje kattunge är ju förstås en egen individ för oss, därför är det så gott att få höra att de har det bra. Vi delar med oss av bilder här, om du klickar på bilden kommer du till kullens sida. Vi börjar med Trisse (Crisse i vår C-kull, Tovas son), han är snart fem år och en riktig pälsboll.

Trisse, foto: Anki och Jan Hjalmarsson

Nästa bild är på Dexter från vår D-kull. Han är son till Ellen och fyra år gammal. Han var väldigt hjälpsam vid julklappsinslagningen.

Dexter, foto: Annika och Sven Andreasson

Ytterligare en hjälpsam nisse är fyraårige Valentin (Eddy i vår E-kull). Han är son till Tova, kullbror till vår Embla och dessutom pappa till vår Gulli.

Valentin, foto: Anna och Kenneth Ekelund

Nu kommer lite bilder från F-kullen som blir tre år i sommar. Först två stycken från Zoe (Fideli), Zoes matte och bästa kompis Linda är tidernas flitigaste fotograf och rapportör. Varje fredag (!) sedan Zoe flyttade från oss har Linda skickat en liten rapport och fina bilder! Här kommer två av de senaste:

Zoe, foto: Linda Juhlin

Zoe, foto: Linda Juhlin

Två grabbar i F-kullen flyttade tillsammans, Frans och Figaro är bästa vänner och har det så gott tillsammans. Deras mamma är Tova, F-kullen är hennes sista kull.

Frans och Figaro, foto: Kimmo Oravasaari

Nästa kull var G-kullen, Ellens sista kull. Vi har fått en bild från Shenzie (Galia) som är kullsyster med vår Gulli. Hennes kompis Vide är också med på bilden.

Shenzie, foto: Ewy och Alice Norén

Nästa bild kommer ända från Italien, där bor Holger som föddes i Emblas första kull, H-kullen. Han är 1½ år och planen är att han ska få bli pappa framöver.

Holger, foto: Paolo Andreolli

Isadora (Isa) föddes i Gullis första kull I-kullen. Hon fyller ett år om ett par månader, hennes familj tänker att hon kanske ska få små kattungar så småningom.

Isadora, foto: Anethe och Jörgen Bengtsson

Till sist ett par bilder från Jessi i vår senaste kull, hon är dotter till Embla och verkar vara en kopia av Embla – ett socialt och påhittigt matvrak. 🙂

Jessi, foto: Jonna och Tobias Sundell

STORT och VARMT tack till alla våra goa kattungeköpare för att ni delar med er av era bilder!!

Jessi, foto: Jonna och Tobias Sundell

Kommentarer inaktiverade.