Fyra veckor och väldigt söta!

Tiden går fort, snart är Emblas fem söta bebisar en månad gamla.

J-kullen gör vågen! :-)

J-kullen gör vågen! 🙂

De får nu sedan ett par dagar vara ute på golvet och gå omkring, det är de glada för! Ändå tycker de mycket om att gå tillbaka in i bolådan när det är dags att dia eller sova.

Njuter av närheten

Njuter av närheten

Det är fantastiskt roligt att sitta och titta på dem, de gör sina försök att springa några steg eller att brotta ner något syskon.

Vild lek

Vild lek

Samtidigt har de ännu inte full kroppskontroll, så de lyckas inte alltid i sina försök. Ibland tappar de balansen och faller åt sidan eller baklänges. Då ligger de stilla en stund, ser sig omkring och försöker förstå vad det var som hände. Hur gulligt som helst! 🙂 De har också börjat tycka om att bli gosade med, gärna på magen. Det gillar vi!

Alla fem i Lasses knä

Alla fem i Lasses knä

De har precis fått börja smaka på lite kattungemat, det är spännande för både dem och för oss! De gillar det! Så nu är det också dags för toalettlådor.

Alla vill kolla in lådan samtidigt! :-)

Alla vill kolla in lådan samtidigt! 🙂

Utvecklingen går snabbt som sagt! Veckans bilder hittar du på J-kullens sida.

Våra drottningar: Ellen och Tova

Våra drottningar: Ellen och Tova

Vi har anmält Ellen och Tova till Västsvenska Kattklubbens utställning i mitten av september. Det ska bli roligt att komma iväg på utställning igen, det var längesen nu. Klicka här för att komma till tidigare utställningsresultat.

Kommentarer

Fyra veckor och väldigt söta! — 2 kommentarer

  1. Vad de växer! Och t o m jag börjar se skillnad på dem ? Speciellt Julius med sin rosa nos och röda färger. Så himla fina och söta. Vilka glädjepiller ni har i er vardag med alla missarna!

    • Hej Jonna!
      Ja, nu är de fem olika små missar! Junis och Jenna är mest lika varandra, de har ju samma färg, men de har ändå olika uttryck. Vi har det underbart med dem, precis som du har listat ut!
      /Pernilla