11 veckor och på rymmen!

Irma har hoppat upp på pallen

Irma har hoppat upp på pallen

Jaha, nu går det inte längre att hålla kattungarna bakom grinden som gränsar av mellan vardagsrummet och hallen! Irma har kommit på hur man gör för att komma upp på den höga pallen som håller grinden på plats och hjälper de vuxna katterna över. Hon är överlycklig! De andra står kvar på andra sidan och jamar längtande… 🙂 Egentligen gör det ingenting alls att de är i hela huset nu, de är stora nog att klara trappan, men eftersom vi väntar Emblas kull när som helst nu så hade det varit skönt att Embla fick den delen av huset utan de större busungarna. Dags för en ny lösning, helt enkelt!

Iris i den goa kattbädden

Iris i den goa kattbädden

Härom kvällen satt Matilda och jag och spelade spel – då fick vi förstås sällskap av de små änglarna. Flera gånger lyckades de slarva bort tärningen för oss – vi fick leta fram den under soffan till kattungarnas förtjusning. Där fanns nämligen andra borttappade leksaker som nu kunde njutas av! 🙂

Isa fick följa med Ida ut i trädgården för fotografering

Isa fick följa med Ida ut i trädgården för fotografering

Vid fotograferingen idag var Iris och Irma väldigt busiga och Isa väldigt kelig – hon spann hela stunden. Man kan nästan se det på bilderna, hon ser lite salig ut. Vi tog inte med bilderna där hon såg ut som om vi hade drogat henne… 🙂

Embla med mage som en boll!

Embla med mage som en boll!

Veckans bilder hittar du på I-kullens sida. Nu håller vi tummarna för Embla och hennes tjocka mage! Du kan läsa mer om den kommande kullen på sidan för våra planer.

Kommentarer

11 veckor och på rymmen! — 2 kommentarer

  1. Albin och jag följer med spänning Emblas nedkomst . Lycka till Embla och miaou!!!!

    • Härligt, Helene och Albin, era tankar hjälpte säkert gott! Samtidigt som ni skrev ert lycka till födde Embla den femte och sista kattungen i J-kullen!
      Tack för hjälpen och kram till er båda!