Fyra veckor och busiga!

Isa, Iris och Irma

Isa, Iris och Irma

Isa anfaller sin egen tass!

Isa anfaller sin egen tass!

Åh, så roligt det är att titta på när de små leker med varandra nu, eller med sin mamma, eller med sig själva! De älskar att klättra på oss – då är det bäst att man sitter ner… Under ett par veckor här nu kommer de gärna att vilja klättra uppför benen när man står upp, det kan göra lite ont om man inte har tjocka byxor! 🙂

Iris har somnat i famnen på Ida

Iris har somnat i famnen på Ida

Flickorna har börjat få lite våtmat. Det var nytt och konstigt! Samtidigt har de också fått lådor för toalettbesök och de fattade direkt vad de skulle ha dem till! Det är lika fascinerande för varje kull, att de lär sig det själva så naturligt.

Irma i Idas famn

Irma i Idas famn

De springer glatt omkring på hela golvet i tvättstugan och klättrar på sina leksaker. De andra katterna i huset är måttligt intresserade av kattungarna – så brukar det vara hos oss, att kattungarna behöver vara lite större innan de tillhör på riktigt i gemenskapen. Tova är ibland inne hos kattungarna, tvättar dem lite men går därifrån om de blir för jobbiga. 🙂

Veckans bilder hittar du på I-kullens sida.

Söta Irma

Söta Irma

Kommentarer inaktiverade.