I-kullen är två veckor

Isa gillar extramaten!

Isa gillar extramaten!

Så fort tiden går när man har små kattungar att njuta av! Alla tre är flickor och har nu fått sina namn: Iris, Irma och Isa. De har öppnat ögonen nästan helt nu alla tre och de balanserar omkring på sina små ben i bolådan. Färgerna börjar framträda men det är ännu för tidigt att säga något säkert. Just nu gissar vi på en brunmaskad, en chokladmaskad och en lilamaskad – fast det kan verkligen ändras! Vi får fortfarande ge lite extra tillägg eftersom Gullis mjölk inte riktigt räcker till, men det räcker med ett par gånger om dagen.

En vecka, sover den mesta tiden...

En vecka, sover den mesta tiden…

Vi har försökt att ta foton på kattungarna idag, det är inte så lätt men resultatet kan du se på I-kullens sida. Där kommer vi att lägga in nya foton varje vecka från och med nu tills de små är flyttklara i slutet av juli.

Samtidigt som vi njuter av Gullis kattungar planerar vi nu också att para Embla när hon löper. Du kan läsa mer om det och om den blivande pappan på sidan för våra Planer.

Kommentarer

I-kullen är två veckor — 4 kommentarer

  • Tack, Liz! Och ett extra tack till pappa Henning!
   Ni är så välkomna så!
   Kram! 🙂

  • Tack, Malena!
   Du är varmt välkommen förbi och hälsa på!
   Kram till dig och moster Alicia! 🙂