Holger hos fotograf!

Holger från vår H-kull bor ju numera i Italien. Då och då åker han iväg på utställning, han har haft fina framgångar. Hittills har han varit på sex utställningsdagar, har fått fem BIV (Bäst i variant), tre nomineringar till panel och två BIS (Best in show)! Det är förstås roligt för både hans husse Paolo och för oss!

Vid den senaste utställningen tog Paolo med sig Holger till en fotograf. Holger gillade stunden och uppmärksamheten, och några fantastiskt fina bilder skickade Paolo till oss. Vi har fått lov att publicera dem här, så vi bjuder på fyra stycken. Så roligt med professionella bilder, verkligen något annat än det man kan få hemma i vardagsrummet…

Vi tackar Paolo och Holger för de underbara bilderna på Holger, åtta månader! Vill du se bilder på Holger och hans bror Hugo som kattungar hittar du dem på H-kullens sida.

Kommentarer

Holger hos fotograf! — 2 kommentarer

    • Tack, Liz! Honom gjorde vi bra tillsammans! Eller våra katter, då… 🙂