Sju veckor och på utflykt!

Holger och Hugo, 7 veckor

Holger och Hugo, 7 veckor

Varje gång vi har en kull brukar vi ta ut dem för fotografering en gång när vädret passar. Nu var det Holgers och Hugos tur att komma ut i det fria! De var minsann inte oroliga eller försiktiga när de kom ut – det var bara kul! Så mycket det fanns att upptäcka! Vi har mycket att lära av kattungar, tänk att kunna bli så glad för ett blad framför nosen! 🙂

Hugo kisar på omvärlden

Hugo kisar på omvärlden

Trots att man inte kan tro det när man ser bilderna i detta blogginlägg så är kattungarna väldigt pigga och busiga långa stunder på dagen. De brottas tills det gör ont – det hör man på att de piper – och utmanar de vuxna katterna på race i lektunneln. Att bilderna här visar när de sover och vilar beror på att det helt enkelt är då som det fungerar att fotografera dem…

Hugo och Holger - BFF :-)

Hugo och Holger – BFF 🙂

Sju veckor är verkligen en söt-som-socker-ålder på små birmabebisar, veckans utomhusbilder (extra många) hittar du på H-kullens sida.

Holger och Hugo - väldigt trötta!

Holger och Hugo – väldigt trötta!

 

Kommentarer inaktiverade.