H-kullen är två veckor!

Först måste vi sorgligen meddela att vi har förlorat en av Emblas tre kattungar… Troligen led den av en förlossningsskada, och trots våra ansträngningar klarade den sig bara i elva dygn. Ledsamt och svårt, men vi känner att vi tog rätt beslut.

Holger och Hugo - mjuka bröder

Holger och Hugo – mjuka bröder

Hugo och Holger som är kvar är däremot oerhört pigga och vakna! Holger är väldigt stark och nyfiken och skulle gärna redan komma ut ur bolådan om han bara kunde komma på hur han ska göra för att komma upp över kanten. Hugo kunde redan vid tio dagars ålder spinna som en stor katt – och då menar vi inte det där lilla knarrandet som små kattungar gör när de diar, nej, Hugo spinner verkligen!

Det är så underbart att ha kattungar i huset igen, och Embla är en fantastisk duktig mamma. Hon tar så väl hand om de små och är ändå helt lugn med att vi hanterar dem och att vi får besök som ska beundra dem.

Mer information om bröderna hittar du på H-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.