Ett riktigt gruppfoto!

Fanny, Galia, Gamina, Gulli, Figaro, Fideli, Grynet, Frans och Freddie

Fanny, Galia, Gamina, Gulli, Figaro, Fideli, Grynet, Frans och Freddie

Så har vi då ordnat med det som kändes som ett måste – ett riktigt gruppfoto! 🙂 Vi har aldrig tidigare haft – och kommer kanske aldrig igen att ha– nio kattungar tillsammans i huset. Så klart att vi var tvungna att försöka fånga dem på bild tillsammans!

Gulli, Fanny, Galia, Fideli, Grynet, Figaro, Gamina, Freddie och Frans

Gulli, Fanny, Galia, Fideli, Grynet, Figaro, Gamina, Freddie och Frans

Det var förstås inte så enkelt, vi lyckades inte få till det så att alla syntes bra på en och samma bild. Vi hade inte så mycket tid på oss innan de började tröttna på det vi höll på med 🙂 Ett par bilder får vi ta med här för att alla ska få sin del i rampljuset!

Grynet 8 veckor

Grynet 8 veckor

Nu har kattungarna forcerat den sista barriären så nu rör de sig i hela huset. De tar sig upp och ner för trappan som om de aldrig gjort annat. Det är just trappan som gör att vi stänger mellan vardagsrummet och hallen tills de små har vuxit till sig ordentligt. Det är gott att nu ha dem runt omkring oss var vi än är, just i skrivande stund har vi sju kattungar som sover på och runt omkring oss i soffan. De ser ut att njuta lika mycket som vi! 🙂

Gamina 8 veckor

Gamina 8 veckor

G-kullen har varit hos veterinären och fått sin första vaccination i veckan som gått. Det gick så fint, både besöket och bilresan.

 

 

 

Gulli 8 veckor

Gulli 8 veckor

Vi har länge funderat fram och tillbaka kring vår möjlighet att ha ytterligare en katt i huset, och nu har vår längtan efter att behålla en kattunge efter Ellen fått bli det som hjälpt oss att ta beslutet: Vi kommer att behålla Gulli i G-kullen här hos oss på Stensered! Det känns fantastiskt roligt!

Galia 8 veckor

Galia 8 veckor

Vi har fortfarande inget wi-fi och ingen hemtelefon, tydligen är det många linjer som drabbades i det stora åskovädret för några veckor sedan. Så snart vi har vårt wi-fi lägger jag in bilder på kattungarna på F-kullens och G-kullens sida.

Fanny 11 veckor

Fanny 11 veckor

Fideli 11 veckor

Fideli 11 veckor

Frans 11 veckor

Frans 11 veckor

Freddie 11 veckor

Freddie 11 veckor

Figaro 11 veckor

Figaro 11 veckor

 

 

 

 

Kommentarer

Ett riktigt gruppfoto! — 1 kommentar

  1. Fyyyy vilka underbara bilder, man smälter ju när man ser dom.
    Duktigt att få med alla på bild:))))) det var inte det lättaste antar jag.

    kram Gunilla