Dags för utomhusbilder!

Frans med mamma Tova

Frans med mamma Tova

Gulli 7 veckor

Gulli 7 veckor

Vackert väder, varmt och skönt i luften. En fin dag för att ta ut kattungarna för den obligatoriska utomhus-fotograferingen. Det kändes lite konstigt under tassarna och det fanns massor av spännande lukter och ljud, men överlag var det kul att få komma ut.

Grynet 7 veckor

Grynet 7 veckor

När det var dags för gruppfoto blev det mycket att göra för fotograf Lasse och för mig som tjoar ”Titta häråt, hallå, här är jag, missarna, hitåt!” – det är inte lätt att konkurrera med naturen om uppmärksamheten! 🙂

 

Gamina 7 veckor

Gamina 7 veckor

Kattungarna börjar nu finna sina blivande hem. Det känns väldigt bra att vi finner goa människor som vill älska våra kära kattungar i många år framöver!

 

 

Galia 7 veckor

Galia 7 veckor

Det är nu bara drygt två veckor innan det är dags för F-kullen att flytta, vi kommer verkligen att sakna dem! Tur att vi får njuta av G-kullen ytterligare ett tag.

 

 

 

Figaro 10 veckor

Figaro 10 veckor

Fortfarande är vårt wi-fi inte tillbaka efter åsknedslaget för ett par veckor sedan. Vi har flera utomhusbilder på varje kattunge som vi kommer att lägga in på kullarnas sidor så snart vårt wi-fi är tillbaka, förhoppningsvis blir det denna vecka. Till dess får vi hålla till godo med en bild på varje kattunge här i blogginlägget.

Freddie 10 veckor

Freddie 10 veckor

Fanny 10 veckor

Fanny 10 veckor

Frans 10 veckor

Frans 10 veckor

Fideli 10 veckor

Fideli 10 veckor

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.