Nu busar vi tillsammans!

Figaro 8 veckor

Figaro 8 veckor

Först vill vi börja med att förklara att efter söndagens åskväder har vi inget wi-fi hemma. Utan det kommer vi inte åt vår hemmaserver, vilket gör att jag inte kommer åt de bildspel där jag lägger in nya bilder på respektive kattunge. Vi har nu fått ett tillfälligt internet, men

Frans 8 veckor

Frans 8 veckor

kommer inte åt servern med det. Därför blir det just nu bara en bild på varje kattunge här i blogginlägget så får jag komplettera med fler bilder när vi har wi-fi igen. Bilderna här är tagna i helgen som gick.

 

 

Fanny 8 veckor

Fanny 8 veckor

Alla nio kattungar i F- och G-kullen leker nu tillsammans – vilket underbart liv vi har! För det mesta är de allihop i vardagsrummet, det är en fröjd att se dem. Flickorna i G-kullen är överlyckliga över att äntligen få samma frihet som halvsyskonen, och lika glada som F-kullen var i att sova på soffan.

Freddie 8 veckor

Freddie 8 veckor

Igår hade vi en fotograf och en art director från en reklambyrå här. De tog massor av bilder på våra stora och små katter åt en kund – så roligt det var att se dem jobba! En hel del lärde vi oss om att fotografera katter, vi får väl se om vi kan utveckla hur vi tar våra bilder så småningom 🙂

Fideli 8 veckor

Fideli 8 veckor

F-kullen har idag varit hos veterinären för vaccinering. De tog det hela med ro, somnade i väntrummet och accepterade utan protester att bli klämda på och att få spruta. Allesammans hade fina hjärtljud och var enligt veterinären friska och fina. På vägen hem somnade de direkt igen – mamma Tova är en fin förebild när det gäller att åka bil.

Galia 5 veckor

Galia 5 veckor

Gamina 5 veckor

Gamina 5 veckor

Grynet 5 veckor

Grynet 5 veckor

Gulli 5 veckor

Gulli 5 veckor

 

 

 

Kommentarer

Nu busar vi tillsammans! — 1 kommentar

  1. Så underbara och fantastisk söta dem är….Jag måste säga att jag är grymt imponerad av att ni lärt dem lägga huvudet på sned och se ännu mer sockersöta ut 😉
    Kram Malena