Fyra veckor och nyfikna på livet!

 

Figaro, Fideli, Fanny, Freddie och Frans

Figaro, Fideli, Fanny, Freddie och Frans

Tovas fem små älsklingar i F-kullen är nu så fantastiskt sällskapssjuka – de jamar och jamar när de hör att vi är i köket som är bredvid deras rum. Allra helst klättrar de upp i knät på oss när vi sitter hos dem – och det gör vi förstås gärna flera långa stunder varje dag! 🙂

Nu har de också upptäckt det där knepet att klättra uppför människoben för att ta sig dit man vill. Det är för oss människor klart enklare att stå ut med detta under de kallare månaderna när man har jeans på benen. Klorna fäster emellertid bra i skinnet också, så för kattungarna gör det nog inte så stor skillnad att det är sommar!

Mammas mat är fortfarande bäst!

Mammas mat är fortfarande bäst!

De små har börjat få provsmaka våtmat nu – Freddie är lycklig och äter med förtjusning, men de andra tänker vänta och se vad som händer med honom innan de vågar prova. Vi får se hur lång betänketid de behöver…

Varje dag ser vi nya framsteg, det är helt fantastiskt så fort utvecklingen går! På de individuella bilderna som du hittar på F-kullens sida kan man också se att det händer mycket på en vecka 🙂

Gott att ha varandra!

Gott att ha varandra!

Kommentarer inaktiverade.