Embla på utställning

I helgen som gick var Embla på Spinneriets utställning i Göteborg. En fint arrangerad utställning av vår egen klubb. Jag hade bokat en färgbedömning på Embla. När hon var kattunge registrerade vi henne som chokladsköldpaddstabby. I vintras var hon så mörk att en domare tyckte att vi skulle registrera om henne till brunsköldpaddstabby vilket vi gjorde. Nu tyckte vi emellertid att hon hade ljusnat så igen att hon bara såg choklad ut.

Embla  - stolt över sin nominering :-)

Embla – stolt över sin nominering 🙂

Så Hanna Jensen och Jörgen Billing fick bedöma hennes färg i lördags och de tyckte båda att hon är choklad (de fick se en bild på hur hon såg ut i vintras). Så nu får jag registrera om henne igen 🙂 Det certifikat hon tagit i februari på väg mot Champion kan vi nu inte räkna med, utan hon började från noll i lördags. Embla fick cert båda dagarna och blev nominerad till panel på söndagen. Hon fick inga röster i panelen men vi är så nöjda ändå! Hon fick fantastiskt fin kritik båda dagarna – trots att hon tappat sin krage och mycket av pälsen… På söndagen fick hon excellent på allt utom på pälsen där hon fick SUPER!
Det är alltid så roligt att träffa andra utställare – tack för en trevlig helg!

Kommentarer

Embla på utställning — 2 kommentarer