Ädelkattens utställning

Embla, snart 10 månader

Embla, snart 10 månader

Lördag den 7 december var vi på utställning i Göteborg med Embla. Hon skötte sig så fint och hanterar verkligen utställningar som om hon inte har gjort något annat, lägger sig och sover i buren så fort hon kommer in i den. Med elva dagar kvar till 10-månadersdagen kunde det inte bli något certifikat, men det är roligt att få en bedömning och den sociala träningen är toppen för en dam med sådan vilja som Embla. Hon fick finfin bedömning: Typ: Härlig ung hona, fantastisk kropp och starka, korta ben, Ex substans. Huvud: Vacker, ganska bred form med fin kontur, Ex profil. Ögon: Ex i alla avseenden. Öron: Medelstora. Päls: Ex pälsad! Krage! Ex kroppsfärg + points, handskar ex, kilarna ngt korta. Svans: Excellent. Kondition: Excellent med + +. Allmänt intryck: Mycket lovande!! På det fick hon ett Ex1 och en nominering till panel, jättekul! Inga domarröster i panelen, men vi är så nöjda ändå!
Embla har blivit en riktigt goding, var så bestämd som liten men är nu så sällskaplig och enkel att hantera. Vi tycker mycket om henne!

Ellen, Embla och Tova

Ellen, Embla och Tova

Här är en misslyckad bild på alla tre birmorna. Tänkte ta en fin bild att använda som julkort, men Ellen kunde inte låta bli att putsa på Embla… 🙂

Kommentarer

Ädelkattens utställning — 2 kommentarer