Utställning i Göteborg!

Oj, vilken helg vi har haft! Läs bara det här om du står ut med en del skryt och vill glädjas med oss, vi är så stolta! 🙂 Tack till alla vänner som fanns där hela helgen! Ett särskilt tack till Malena för god hjälp på lördagen när det blev lite för många bedömningar på en gång!

Underbara Tova

Underbara Tova

I lördags hade vi med oss Ellen, Tova och Embla till Västsvenska kattklubbens utställning i Göteborg. Tova fick jättefin kritik som t ex Wellbuilt and wellmuscled female, ex bone structure, ex rounded forehead, ex profile, perfect gauntlets and gloves, ex light body colour, ex show condition. Hon fick sitt andra cert som Champion, så på söndagen fick hon stanna hemma.

Underbara Embla

Underbara Embla

Embla gjorde sin andra utställning, även hon fick superfin kritik, som Large female for her age, very wellbuilt, wellmuscled young female, ex curve in profile, ex broad skull, ex rounded forehead, ex blue eyes, ex gloves and gauntlets, ex tabby points, ex show condition, lovely show temperament. Med denna bedömning blev hon nominerad till panel och sedan också BEST IN SHOW med fem röster från sju domare! Så roligt! Och Embla var hur cool som helst hela tiden.

Underbara Ellen

Underbara Ellen

Ellen var anmäld till både lördagen och söndagen. Domarna var väldigt förtjusta i henne båda dagarna, i hennes lördagsbedömning står det bl a Stor hona med ex proportioner och substans, ex med ett stort hjärta på huvudbedömningen, Ögon ex form, färg och uttryck, Öron ex små, runda toppar, ex placering, Päls ex kvalité, Kondition TIP TOP, SNYGG!!! På det fick hon en BIV Total. På söndagen fick hon bl a Ex bodyshape, ex boning, Head ex shape, ex profile, ex top, ex chin, Ears ex size and setting, Coat ex quality, ex colour, super condition, What a beauty! Efter det fick hon BIV Total och blev nominerad till panel! I panelen gick samtliga domarröster till en Norsk skogkatt, men vi var förstås väldigt stolta ändå!

utställningssidan kan du se våra katters tidigare utställningsresultat.

Kommentarer

Utställning i Göteborg! — 3 kommentarer

  1. Jättegrattis till dig och katternas framgångar i helgen. Fantastiska bedömningar på dem alla. Särskilt mycket gläder vi oss i alla fall åt mamma Tovas och syrrans (Emblas) resultat! Totte (Stensereds Elliot) och jag solar oss i familjens glans

  2. Ja stort grattis till alla fantastiska superlativ. Det var jätteroligt att få vara med och har man ”bara” en katt så är det ju ganska snabbt avklarat. Alicia hälsar att hon är jättestolt över att ha en sådan snygg mamma:)
    Kram Malena

  3. Oj, vad roligt! Grattis till superfint resultat och till era fantastiskt vackra katter! Ellen är verkligen i ’full blom’ och så fint hon står på bilden med sväng på svansen <3 <3 <3
    Kram Annicka