På promenad och nytt i Bildgalleriet!

Tessie, Tova, Ellen och Embla

Tessie, Tova, Ellen och Embla

Denna sommar har vi tagit en liten kvällspromenad med katterna när det har passat. Alla fyra katterna älskar det, de kommer direkt när vi frågar om de ska följa med på promenad! De är noga med att följa oss hela vägen, vill inte tappa bort oss.

Mycket är spännande i vägkanten!

Mycket är spännande i vägkanten!

Det går inte fort, förstås… Rundan är bara några hundra meter och ibland kan det ta 20-30 minuter, det finns ju så mycket att titta och lukta på. 🙂 Syftet var från början att få bättre kondition på katterna eftersom vi tyckte att de flåsade efter bara en mindre springtur. Nu har de klart bättre kondition, men vi fortsätter mest för att varje promenad är en härligt avkopplande stund.

Castor är väldigt trött... Och trygg!

Castor är väldigt trött… Och trygg!

Vi har fått några nya bilder av våra goa kattungeköpare. Så roligt det är! Du hittar nya bilder på Castor, Donna, Ellie och Eddy (Valentin) i Bildgalleriet.

 

Kommentarer

På promenad och nytt i Bildgalleriet! — 1 kommentar

 1. Hittade hit genom Carina, Estabolyckans hemsida.
  Så festligt att vara ute och gå med katterna utan koppel…det skulle jag inte våga med mina.
  Har kollat klipp på när Tova apporterar. Det finns nog i generna från pappan. Jag har Bamze från Madeleine, Stonridge och hans pappa är Tabby Tiger. Bamze älskar att apportera, då med en liten mjuk boll. Den ska vi kasta ner för trappan och då springer (eller slänger) han sej ner och hämtar. Så kan vi fortsätta en bra stund. När han tröttnar så springer han iväg med bollen så vi inte ska ta den.
  Har kollat dina klipp på Youtube och har skrattat gott åt dina underbara filmer.
  Tänk vad dessa godingar ger oss mycket kärlek.
  Om du har tid och lust så kan du titta in på min hemsida, så får du se mina två söta (Sken)heliga birmor, som båda kommer från Madeleine.

  kram Gunilla