Utställning i Göteborg

Denna helg har Ellen, Elliot, Ellie och Embla varit på Spinneriets utställning i Göteborg, så detta inlägg blir ett skrytinlägg. 🙂 Ellen var där båda dagarna och fick riktigt fin kritik, som t ex Ex tyngd och substans, Ex profil och panna, Ex points och kontrast, Ex look, Topshowpresenterad, Vacker och tekniskt stark birma. Så roligt!

Klicka här för att se våra katters utställningsresultat.

Här är lite bilder på E-kullen, 14 veckor. Eddy (Valentin) har ju flyttat, därför var bara dessa tre med på utställningen idag:

[wowslider id=”108″]

embla_favorit_maj13De tre små fick också toppenfin kritik och tog sig igenom utställningsdagen med lugn och nyfikenhet. Ingen oro alls. Ellie bytte idag officiellt färg till brunsköldpaddstabby. Alla tre fick Ex1 och var uppe för nominering men alla tre blev slagna av varsin norsk skogkatt…  Embla fick BIV och blev dessutom vald till domarens favorit den dagen! 🙂 Domare Sebastian Pruchniak blev väldigt förtjust i henne.

Fast det allra roligaste med helgen var utan tvekan att träffa alla goa vänner som förgyller utställningsdagarna!

I veckan som kommer flyttar Elliot och Ellie till sina nya, fina hem. Vi kommer verkligen att sakna dem här hos oss!

Kommentarer

Utställning i Göteborg — 1 kommentar