Sju veckor och så älskade!

E-kullen 7 veckor: Eddy, Embla, Ellie och Elliot

E-kullen 7 veckor: Eddy, Embla, Ellie och Elliot

Denna vecka får bli stora färgbytarveckan! 🙂 Vi har misstänkt ett tag att färgerna drar iväg åt andra håll än det vi trodde från början, nu har vi ändrat färgerna på alla utom på Ellie! Kanske kommer vi att vackla ett tag till, men nu känner vi oss ganska säkra. Ni får ha överseende med oss! 🙂

Denna kull är en fröjd att ha omkring sig! I morse när vi hälsade dem god morgon spann de alla fyra samtidigt – det är enkelt att vakna då! De är så sociala och vänliga – och busiga! I morgon den 8 april är de sju veckor gamla, gå till E-kullens sida för att se dagens bilder.

Kommentarer

Sju veckor och så älskade! — 1 kommentar

  1. Hej Pernilla.

    Har kollat runt och sett på den fina E-kullen.
    Lite sugen blir man ju…..
    Den blå paddan gillar jag. Och bruntabby killen och….
    Kram Monica