Gulli och Kajsa har flyttat

Våra kära Gulli och Kajsa bor nu sedan en månad i sitt nya hem. För oss var det ett svårt beslut att ta att de skulle flytta men nu efteråt ser vi att vi gjorde rätt. De har fått det allra bästa hem, vi blev så fantastiskt glada när vi hittade Christina och Thomas – eller när de hittade till oss! De har det bästa katthem vi kan tänka oss! Gulli och Kajsa får så mycket kärlek, de är nu prinsessor i sitt nya hem. Vi känner oss helt trygga med att våra goa missar får leva ett långt och lyckligt liv i Lidköping!

Gulli

Vi önskar Christina och Thomas lycka till och tackar å det varmaste för att ni så väl tar hand om våra älsklingar!

Kajsa

Embla är dräktig!

Så kan vi då äntligen berätta att Embla är dräktig! Hon mår fint och ser nöjd ut med att ha småttingar på gång. Om allt går som vi hoppas så väntar vi kattungar i slutet av maj. Du kan läsa mer om den kommande M-kullen, om pappa S*Storeklevs Julian L och om förväntade maskfärger på sidan för våra Planer.

Embla njuter i vårsolen

För dig som undrar…

Kanske går du – liksom vi – och väntar på att det ska bli små kattungar här i huset igen. Här kommer en liten uppdatering 🙂

Embla var hos Julle och blev parad i början av februari men det visade sig efter ett antal veckor att hon var skendräktig. Nu är hon nyligen parad igen men än är det för tidigt att säga om hon är dräktig. Vi håller tummarna och hoppas på det bästa!

Embla

Vi lägger ut information här i bloggen så snart vi vet något säkert. Om du vill veta mer om den tilltänkta kullen kan du läsa det på sidan med våra Planer.

Nu är det ganska tomt här hemma!

Så har då alla våra kattungar i L-kullen flyttat. Vi saknar dem verkligen men allihop har klarat flytten galant och anpassat sig väl i sina nya hem. Katt-tanterna här hemma tycker nog att det är rätt så lugnt och skönt nu fast själva hade vi gärna kunnat tänka oss att behålla de små ett tag till.

Nu önskar vi samtliga våra kattungeköpare lycka till, vi är så tacksamma för att det är just ni som nu tar hand om våra (era!) små älsklingar. Vi känner oss så trygga med att de alla kommer att få det bra hos er, var och en med sin personlighet. Vi önskar er alla många fina år tillsammans och ser fram emot att då och då få små rapporter från er – gärna med bilder!

Nu dröjer det till nästa vår innan vi förhoppningsvis får en kull till här hos oss – vi längtar redan! Vi avslutar rapporterna från L-kullen med en bild från i somras då Ida hade hela gänget – två månader gamla – i knät ute i solen. Ett äventyr för de små!

Mjukt och fluffigt!