Nio veckor och väldigt busiga!

Molle på ett av brödernas favoritställe – hyllan under soffbordet
Milo förbereder ett anfall på en ovetande bror

Nu är kattungarna i en ålder där de busar väldigt hårt med varandra. Ofta hör man dem genom att någon av dem piper när brodern biter hårt. Vi försöker lära dem att det inte går att busa lika hårt med oss människor!

I torsdags var vi hos veterinären för att få den första vaccinationssprutan. Det gick hur bra som helst! Veterinären passade också på att lyssna och känna på dem – alla hade hjärtan som slog perfekt! Att åka bil gick också bra, mamma Embla fick följa med eftersom hon är en perfekt förebild när det gäller bilåkande. Embla var däremot lite förvirrad när vi kom hem eftersom hon fick för sig att kattungarna var kvar i bilen – även om vi tydligt visade henne att de låg och sov i vardagsrummet. Det tog ett par timmar innan hon lät sig övertygas om att alla var på plats. Det är troligen inte enkelt att räkna till fem när man är en katt…

Nästan alla har somnat i en hög

Förra veckan glömde vi att lägga upp en film här där kattungarna lyckats få loss ramen till kattlådan. En helt otippad men väldigt rolig leksak! Filmen kommer därför här istället, även om kattungarna alltså är knappt åtta veckor på filmen.

I början av förra veckan filmade vi också varje kattunge för sig. De filmerna hittar du på M-kullens sida.

Molle och Malte har parkerat sig under den gamla symaskinen
Matti på soffan

Matti och Milo har haft besök av sina respektive kommande familjer från Helsingborg och Tollered den här veckan. Så bra de kommer att få det, vi tyckte verkligen om dem alla! Malte och Milton kommer att flytta till våra barns kusiner och deras mamma i Uppsala, där kommer de också att få det toppen. Molle har ännu inte något bestämt nytt hem – fast han är så galet söt och go! Det kommer att ordna sig så småningom, vi ska njuta av dem en hel månad till!

Milo och Matti sover gott
Det gör Milo också

Veckans bilder hittar du som vanligt på M-kullens sida.

Malte i lektagen

Kommentarer inaktiverade.