Sju veckor – och en nyhet!

Söta Iris

Söta Iris

Våra små flickor vet verkligen hur de ska charma sin omgivning. När vänner kommer på besök – och blivande kattungefamiljer – visar de upp både sin gosiga och sin lekfulla sida. Det är lätt att tycka om dem då!

Alla tre älskar verkligen att klättra på leksakerna de har – även om det bara är en liten stolpe rakt upp i luften så kan man tävla om att sitta längst upp! 🙂

Irma sover med Iris som huvudkudde

Irma sover med Iris som huvudkudde

Nu har de fått komma ut i vardagsrummet, så nu är det soffan som är favoritsovplatsen – det slår aldrig fel, är likadant med varje kull. De lär sig mer och mer vad de ska ha oss människor till, kan nu komma fram och bara sätta sig vid våra fötter med en önskan om att få komma upp och bli lite ompysslad.

Vi njuter så av dessa små! Veckans bilder hittar du på I-kullens sida.

Isa- mer än lovligt busig vid fotograferingen

Isa- mer än lovligt busig vid fotograferingen

Så till nyheten: Embla är dräktig!! 🙂 Den blivande pappan heter Gizmo, du kan läsa om honom på sidan med våra Planer. Om allt går bra får vi alltså nya kattungar att glädjas åt i mitten av juli! En underbar sommar, detta!

Kommentarer

Sju veckor – och en nyhet! — 4 kommentarer

    • Tack, visst är de fina nu? Hälsning till Måberget från oss!Kom gärna förbi i sommar!
      /Pernilla