Nu är Tovas E-kull åtta veckor!

E-kullen 8 veckor: Eddy, Ellie, Elliot och Embla

E-kullen 8 veckor: Eddy, Ellie, Elliot och Embla

Snart två månader gamla, nu börjar våra små raringar få mycket kroppsmassa och är härliga att ta i. De har fått komma till veterinären för sin första vaccination, de var så lugna och inte det minsta bekymrade. Somnade i väntan på sin tur… 🙂 Veterinären tittade över dem, kontrollerade hjärtljud och annat – allt var bra. De små blev ordentligt beundrade av alla som var där!
Även att åka bil gick hur bra som helst. Mamma Tova är lugn som en filbunke i bil så då smittar hon av sig på de små, de låg och slumrade till under de tio minuter det tar till veterinären.
Åttaveckorsbilder hittar du på E-kullens sida. Vi har också filmat varje kattunge, det är inte så hög kvalitet eftersom det är filmat med mobilkameran. Du hittar länkar till filmerna på samma sida, under varje kattunges namn.

Kommentarer inaktiverade.