Om oss

Vår familj består av Lasse, Pernilla, Matilda och Ida.

Sedan 2006 är Stensered vårt hem, en idyll med anor från 1700-talet, knappt en mil öster om Kungsbacka. Du hittar en karta här.

Jag som har hand om den här sidan är Pernilla. Jag är förutom stolt mamma och äkta maka också lågstadielärare, specialpedagog, språk-, läs- och skrivutvecklare, djurvän och trädgårdsentusiast.

Lasse, min man, har alltid något projekt på gång här hemma och han är också intresserad av att fotografera. Det är han som tar de flesta bilderna till vår hemsida.

Matilda och Ida bor inte hemma längre men kommer hem ibland på helger och andra ledigheter. Särskilt när vi har kattungar!
Matilda bor och arbetar i Lidköping men drejar också här på Stensered i sin keramikverkstad. Ida bor i Borås hos pojkvännen Alex men är ofta i Karlstad där hon studerar på psykologprogrammet.

Våra katter är en stor del av våra liv. Allra mest är de våra sällskapskatter – vi gillar att sällskapa med varandra, katterna och vi. Någon gång om året brukar vi få kattungar, det är något av det bästa vi vet! Kattungarna blir en stor del av vår vardag – de får mycket kärlek av oss!
Du kan läsa mer under Våra katter och under Kattungar.

Annars har vi korna på Rossared som närmaste grannar och sällskap. 🙂

 

Vi har också många fåglar som bor och får ungar runt omkring oss, vi har minst 30 holkar i träden. På försommaren är det full aktivitet i dem, men också på andra ställen i trädgården, som ladusvala under stalltaket och grå flugsnappare invid husväggen.

   

Här ser du lite fler bilder från vårt Stensered

Berget bakom huset

Bild 11 av 11