Åtta veckor – så charmiga!

Så är vi då äntligen hemma hos dessa små charmiga varelser. De har vuxit fantastiskt mycket och är så roliga att vara med! Idag har de varit hos veterinären och fått sin första vaccination. Det gick så bra, de sa inte ett pip utan lät snällt veterinären sticka dem och lekte sedan vidare. Embla är en mycket bra förebild, sträckte ut sig på britsen och vilade medan allt pågick. Även att åka bil gick väldigt bra, de små somnade gott i transportboxen.

Vi hade så många bilder som vi ville dela med oss av i bloggen idag, så istället för enstaka bilder blir det istället tre bildspel. Det första är några bilder på lek med en bollsnurra, så snart vi satte fram den blev de väldigt förtjusta i den.

Kattungarnas liv går ju i stort ut på att leka, sova och äta. Leken består dels i att brottas med syskonen och ha springtävling, dels i att leka med allehanda leksaker. Här kommer en del bilder från olika aktiviteter:

Eftersom kattungarna är väldigt söta när de sover och dessutom kan somna på så många olika ställen kommer här också lite sovbilder:

Veckans ”riktiga” bilder har vi tagit utomhus, det försöker vi göra en gång med varje kull. Dessa bilder hittar du på L-kullens sida. Att ta gruppfoto utomhus är en särskild utmaning, det är mycket som konkurrerar om uppmärksamheten! Lasse som fotograferar tycker att det är extra roligt att se hur jag kämpar med att få kattungarna att stanna på samma ställe och titta åt ungefär samma håll… Precis när en tycker att allt verkar perfekt så är det en liten som vänder sig om eller helt sonika hoppar därifrån! Håll till godo med veckans bilder!

Ett roligt uppdrag!

Kommentarer

Åtta veckor – så charmiga! — 2 kommentarer

  • Tack Malena!
   Ja, du förstår att vi njuter! Du får gärna komma och klappa på dem alla någon dag!
   Kram!
   Pernilla