Åtta veckor – så charmiga!

Så är vi då äntligen hemma hos dessa små charmiga varelser. De har vuxit fantastiskt mycket och är så roliga att vara med! Idag har de varit hos veterinären och fått sin första vaccination. Det gick så bra, de sa inte ett pip utan lät snällt veterinären sticka dem och lekte sedan vidare. Embla är en mycket bra förebild, sträckte ut sig på britsen och vilade medan allt pågick. Även att åka bil gick väldigt bra, de små somnade gott i transportboxen.

Vi hade så många bilder som vi ville dela med oss av i bloggen idag, så istället för enstaka bilder blir det istället tre bildspel. Det första är några bilder på lek med en bollsnurra, så snart vi satte fram den blev de väldigt förtjusta i den.

Eftersom kattungarna är väldigt söta när de sover och dessutom kan somna på så många olika ställen kommer här också lite sovbilder:

Ett roligt uppdrag![/caption]

Kommentarer

Åtta veckor – så charmiga! — 2 kommentarer

  • Tack Malena!
   Ja, du förstår att vi njuter! Du får gärna komma och klappa på dem alla någon dag!
   Kram!
   Pernilla