L-kullen är här!

Äntligen, äntligen! Som vi har längtat efter de här kattungarna! I tisdags den 29 maj födde Embla sex små bebisar! Vi har aldrig haft så många kattungar i en kull förut, det blir roligt att följa de små under deras första månader i livet!

Embla med sina kattungar, tre dagar gamla

Förlossningen gick jättebra och Embla var så duktig. Först kom det tre kattungar i rask följd kl 16 på eftermiddagen och inte förrän kl 22 på kvällen kom tre till i ännu snabbare takt.

Tre dagar, mindre välordnade…

Alla sex mår finfint, äter och sover som de ska. De har fått halsband i olika färger för att vi ska kunna skilja på dem nu i början. Embla ligger nästan hela tiden hos dem i bolådan. Hon är fantastiskt tapper fast det märks att hon har det lite jobbigt när det är så varmt som det är nu.

Helt utslagna och nöjda i värmen…

När kattungarna är ungefär två veckor återkommer vi hit till bloggen med bilder på dem alla :-). Då ska kullen också få sin alldeles egen sida här. Om du vill läsa om kullens pappa Norlids Brighton kan du så länge göra det på sidan för våra Planer.

En av sötnosarna, fem dagar

Kommentarer

L-kullen är här! — 4 kommentarer

  • Tack så mycket! Ni får komma och hälsa på när de blivit lite större. Albin och Embla är ju gamla kompisar 🙂

 1. Wouah, GREAT congratulations for this litter, courageous Embla and proud Pernilla, I’m so happy for you, it was worth the wait.

  • Hi Patricia!
   Thank you very much, it sure has been worth waiting for! I see that you also have gotten a litter just a couple of days after our litter arrived, congratulations to that! You have wonderful parents to those babies, I bet they will be fantastic! Good luck!
   Pernilla