Alla de små växer och frodas!

Aaaahhhh!

Aaaahhhh!

Vi har varit på semester en vecka, Ida har varit hemma och tagit så väl hand om alla katterna! Som jag längtade efter allihop! Så stora alla kattungar blir på en vecka! Tovas bebisar har blivit sex veckor och får nu vara i både köket och vardagsrummet – äntligen en riktig soffa att sova i! 🙂 Ellens flickor har blivit tre veckor och får nu pröva golvet utanför bolådan. Ännu är de för små för att få leka med F-kullen, men vi förstår att de alla nio kommer att ha riktigt roligt framöver. Lilla Grynet som vi berättade om förra veckan har utvecklats jättebra och nu springer och klättrar hon som sina systrar. Så roligt att se!

Vad finns det här borta?

Vad finns det här borta?

Ida var snäll och försökte fotografera kattungarna när vi var borta. De små i G-kullen var en verklig utmaning – det är sannerligen inte lätt när man är ensam! Så små kattungar är oerhört svårt att fånga uppmärksamheten på – de bara går rätt fram utan att reflektera det minsta över sin omgivning 🙂 F-kullen tog Ida med sig ut – en kattunge i taget förstås! Normalt har vi ju inte kattungarna ute, men de brukar få komma ut för fotografering vid något tillfälle. Bilderna i detta inlägg är på Fanny – man kan se hur hon njuter av den lätta vinden och alla spännande dofter.

En av Idas bilder på varje kattunge hittar du nu på F-kullens och G-kullens sidor.

Mmmmmm!

Mmmmmm!

 

Kommentarer

Alla de små växer och frodas! — 1 kommentar