Nio veckor och så gosiga!

E-kullen 9 veckor: Embla, Elliot, Ellie och Eddy

E-kullen 9 veckor: Embla, Elliot, Ellie och Eddy

Nu njuter de verkligen av oss människor, de små. Det bästa som finns är att få bli klappad och kliad – Eddy spann sig igenom hela fotograferingsstunden idag! De har alla vuxit till sig ordentligt och väger nu mellan 1 000 och 1 250 gram. Elliot och Eddy har nu hittat sina blivande hem, Ellie får besök i slutet av veckan men inget är bestämt än. Vi har fått så fina köpare till våra små, det känns väldigt bra! Som uppfödare tycker vi att den svåraste perioden är just denna, under de veckor när vi ska ta ansvar för att kattungarna kommer att få det bra framöver. När väl det är ordnat och vi har hittat trygga hem så är det bara roligt att få dela med sig!
Vill du se de senaste bilderna på E-kullen så tar du dig till E-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.