SE*Stensereds Milton söker nytt hem!

Fine, rödtabbymaskade Milton söker ett nytt hem. Han föddes hos oss i vår M-kull för två år sedan och flyttade tillsammans med sin bror Malte till våra släktingar i Uppsala. Där har han det fint och har möjlighet att vara ute som han älskar! Nu är det så att hans matte Marie har förstått att Milton tycker att det är lite svårt att det är många katter och små barn i omgivningen, han verkar bli stressad av det. Hon vill därför försöka hitta ett lugnare hem åt honom.

Så här skriver Marie själv: Vår älskade Milton söker nytt hem. Han är en tvåårig helig birma från Stensereds uppfödning som söker nytt hem. Han önskar ett lugnt hem med en kattvan matte och/eller husse. Hemmet bör vara utan småbarn och andra katter men med möjlighet att gå ut.

Husse och matte får en sällskaplig, kelig och tillgiven katt som också tycker om när man leker med honom.

Milton är kastrerad. Mamma är SE*Stensereds Embla och pappa är IC S*Storeklev’s Julian L.

Vill du se bilder på Milton när han var liten och bodde hos oss så hittar du dem på M-kullens sida. Du kan också läsa om kullens uppväxt i kategori M-kullen här i bloggen. Om du själv eller någon du känner är intresserad av Milton, hör av dig till Marie på telefon 073-775 90 92.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *