Tolv veckor och flygfärdiga!

På undersökningsbordet, i väntan på veterinären

På undersökningsbordet, i väntan på veterinären

Igår var flickorna i I-kullen hos veterinären för sin andra vaccination och ID-märkning. Det gick hur bra som helst! De verkar vara helt lugna med att åka bil, de somnade både på vägen till veterinären och hem igen – trots att det bara är en resa på tio minuter. 🙂

Fortfarande tar de sig en slurk då och då - Gulli älskar fortfarande att vara mamma

Fortfarande tar de sig en slurk då och då – Gulli älskar fortfarande att vara mamma

Vilken härlig resa vi har haft med Gullis första kull: Iris, Irma och Isa! Många som kommer och hälsar på påpekar hur trygga och sällskapliga de är, och vi håller med – de är fantastiskt härliga att ha omkring sig! Det börjar nu bli dags för dem att flytta till sina nya hem. Vi kommer förstås att sakna dem men är samtidigt så nöjda med de hem de kommer till, vi känner oss trygga med att dessa katter kommer att få det toppen i sina familjer!

Isa har somnat i Matildas knä

Isa har somnat i Matildas knä

Veckans bilder är de sista på I-kullen, du hittar dem på deras sida. Nu önskar vi dem alla tre och deras nya människor lycka till! Här i bloggen kommer det mest att handla om J-kullen framöver – de är en vecka nu och börjar bli runda om magen. 🙂 Vi återkommer till dem.

Irma och Iris har somnat på en jacka och en väska

Irma och Iris har somnat på en jacka

Kommentarer inaktiverade.