Åtta veckor och nyvaccinerade!

Nelson, Nisse och Nellie i transportboxen

Nu har N-kullen varit på sin första utflykt – till veterinären. Mamma Embla fick följa med eftersom hon är världens bästa förebild, lugn och trygg i bilen och hos veterinären. Därför tyckte de små att det här var ett trevligt äventyr.

Nelson håller sig vaken

Vi har dryga tio minuter i bil till veterinären, under den tiden hann de somna – eller i alla fall nästan. De vaknade till när vi gick in till veterinären men somnade sedan gott efter en stunds väntan inne på mottagningen. Nelson gjorde sitt bästa för att hålla sig vaken men även han slocknade. Embla var den som somnade först 🙂

Nu sover alla fyra

Veterinären var så lugn och fin, kände igenom de små kropparna och lyssnade på deras hjärtan. Allt var fint med dem! Till sist blev de också vaccinerade, de verkade inte ens märka att de fick en spruta. Efteråt somnade de genast gott i transportboxen igen. En mycket lyckad utflykt, alltså!

Nelson busar
Nisse vill leka
Nellie vill också leka men Nelson vill sova

Så där lugna är de förstås inte alltid, det går sannerligen vilt till här hemma vissa stunder! De brottas hårt med varandra och rusar fram och tillbaka mellan rummen. De bär ofta omkring på små leksaker och ser väldigt stolta ut då. De leker också väldigt gärna med de hängande leksakerna i ställningen de har fått av kompisen Karin.

Nisse har somnat
Nelsons och Nellies sovande tassar

När de har lekt färdigt somnar de ofta tillsammans – eller ibland på olika platser. Har de riktigt tur ligger det i soffan en människa som är varm och mjuk att sova på.

Alla tre har somnat i soffan
Ännu bättre – sova på Lasse

N-kullens sida hittar du 8-veckorsbilderna. Vi avslutar veckans inlägg med ett bildspel från kattungarnas vardag i vardagsrummet.

Kommentarer inaktiverade.