Elva veckor och påhittiga!

Milo

Denna vecka blir det ett kort blogginlägg. Tiden räcker inte riktigt till för att skriva ett längre, så det får bli lite text och i stället många bilder. Nu är kattungarna väldigt påhittiga, de gör sitt bästa för att ge sig själva lite krydda i vardagen. Nu har vi hittat dem både på en fönsterbräda och högst uppe på en dörr! Helt orädda, lite svårt att hålla sig själv lugn…

Milton

En rolig sak hände ikväll, Malte lärde sig att apportera. Lasse slängde en leksak till honom (en av Maltes favoritleksaker sedan länge) och plötsligt kom han tillbaka med den. Säkert tio gånger gjorde han likadant. Här är en liten film:

Malte apporterar

Vi har förstås tagit 11-veckorsbilder, de hittar du på M-kullens sida. Här kommer nu alla övriga bilder från veckan som gått.

Molle och Matti
Milo
Malte
Milton
Molle
Malte och Milo
Milton
Molle
Matti och Milo
Milo
Malte
Molle
Matti
Milton
Molle
Matti
Malte
Molle
Matti
Molle
Milo
Matti

Kommentarer inaktiverade.