Fem veckor och matglada!

Milton tittar fram

Oj, så gott det är med mat! Nu har våra små ätit våtmat i snart en vecka, redan från första dagen var alla fem som galna i maten. Oftast brukar det vara så att det tar ett par dagar för någon eller några i kullen att förstå vad maten ska vara bra för, men så var det inte här. Vi satte dem alla vid tallriken och alla fem tog för sig direkt. Här är en liten film där de äter, om du slår på ljudet kan du höra hur gott de tycker att det är…

Det är väldigt gott med mat!

I ett par dagar har de nu också ätit torrfoder. De går på lådan, visste direkt vad de skulle ha den till. Om en går vill alla andra gå samtidigt, det kan bli lite trångt…

Selma med sina favoriter!

Vi har haft min bror och hans barn på besök här i ett par veckor, det har varit toppen för kattungarna – så mycket fin uppmärksamhet de har fått! Två av kattungarna ska så småningom flytta hem till Selma och Oliver – det är bara inte bestämt vilka det blir ännu. Selma och Oliver är så duktiga med kattungarna!

Oliver med sina favoriter!

Ännu så länge är ju kattungarna i tvättstugan som ligger i anslutning till köket. De små liven älskar vårt sällskap så när de hör att vi är i köket ropar de på oss så högt de kan. Vi kommer gärna in till dem då!

Milo håller på att somna i famnen

Det bästa de vet är fortfarande att klättra upp i knät på oss men de har nu också börjat leka med leksaker. De har fått några prassliga bollar i present som är väldigt roliga! De har också börjat bära runt på leksaker, det ser väldigt roligt ut eftersom deras kroppar inte är så stora än…

Milton i lektagen
Malte, söt som socker

De sover förstås fortfarande den mesta tiden, då stör vi dem så lite som möjligt. Det är så fint att titta på en hel hög med små fluffiga bebisar. Embla är en fantastiskt duktig mamma som gärna ligger hos dem och är väldigt tålmodig – både med deras lek och med att olika människor kommer på besök.

Malte breder ut sig i sömnen
Matti slumrar mot mamma
Molle har somnat i händerna

I vanliga fall brukar ju Lasse fotografera ”finbilderna” varje vecka, men till femveckorsbilderna är det Ida som är fotograf. Du hittar dem på M-kullens sida.

Vi vill gärna komma upp!

Kommentarer

Fem veckor och matglada! — 4 kommentarer