Tre veckor och nyfikna!

På äventyr i Matildas knä

Det händer mycket på en vecka! Från att ha kravlat runt i bolådan och mest ätit och sovit är våra fem guldgossar nu betydligt mer aktiva. Särskilt spännande är det med världen utanför bolådan! Ibland ropar de högt för att få komma ut ur lådan när vi kommer in i rummet.

Övning i att gå på stadiga ben

Ännu så länge får de bara vara utanför när vi är med men det är en tidsfråga tills de får spatsera omkring på golvet på egen hand. Bolådan är fortfarande deras trygga plats, de behöver inga leksaker ännu även om vi har sett att de börjar göra försök att busa lite.

Milo spanar på världen

Den allra största delen av dygnet sover de fortfarande…

Molle tar sig en tupplur

… eller äter.

Fortfarande ganska gott om plats här

Nu får de små snart uppleva sitt första kalas – vi önskar er en glad midsommar!
Treveckorsbilderna hittar du på M-kullens sida!

Kommentarer

Tre veckor och nyfikna! — 2 kommentarer