Nu är det ganska tomt här hemma!

Så har då alla våra kattungar i L-kullen flyttat. Vi saknar dem verkligen men allihop har klarat flytten galant och anpassat sig väl i sina nya hem. Katt-tanterna här hemma tycker nog att det är rätt så lugnt och skönt nu fast själva hade vi gärna kunnat tänka oss att behålla de små ett tag till.

Nu önskar vi samtliga våra kattungeköpare lycka till, vi är så tacksamma för att det är just ni som nu tar hand om våra (era!) små älsklingar. Vi känner oss så trygga med att de alla kommer att få det bra hos er, var och en med sin personlighet. Vi önskar er alla många fina år tillsammans och ser fram emot att då och då få små rapporter från er – gärna med bilder!

Nu dröjer det till nästa vår innan vi förhoppningsvis får en kull till här hos oss – vi längtar redan! Vi avslutar rapporterna från L-kullen med en bild från i somras då Ida hade hela gänget – två månader gamla – i knät ute i solen. Ett äventyr för de små!

Mjukt och fluffigt!

Kommentarer inaktiverade.