Elva veckor – så sällskapliga!

Vi är sena med blogginlägget den här veckan, det har kommit annat emellan, men 11-veckorsbilderna togs ändå när de var elva veckor. Kullen är född på en tisdag, så egentligen är de snart tolv veckor nu…

Lilly i trappan

Nu får de små – som inte är så små längre – vara i hela huset. Vi brukar vänta så länge som möjligt med att släppa ut dem i hallen eftersom vår trappa är öppen mellan trappstegen, vi är rädda att de ska trilla ner från hög höjd. Nu har de utmanat trappan i några dagar och det har fungerat bra, inga olyckor!

Lisen, Laban och Lilly i soffan

Fördelen med att de får vara i hela huset är att de har tillgång till oss hela tiden – och vi till dem. Nu kan de komma till oss i TV-soffan alldeles på egen hand och vara med oss i uterummet.

Någon minut efteråt, håller på att somna

De har förstås upptäckt vår säng också och då ska de upp i den och busa och sova. Sängen är ganska hög så de får klättra i sängkappan för att ta sig upp…

Det går ju inte att bädda när man har finbesök i sängen!

Vi älskar verkligen de här kattungarna! De är så underbara att ha omkring sig och kommer så gärna och vill ha sällskap. Dessutom är de söta som socker!

Leo i soffan i uterummet

I veckan som kommer ska de få komma till veterinären för att vaccineras, chippas och besiktigas. Det innebär att det snart är dags för flytt till nya hem. Det kommer att bli så tomt här hemma!

Laban leker med ett löv i uterummet

Vi kommer att ta 12-veckorsbilder också, men veckans bilder hittar du på L-kullens sida som vanligt. När vi fotograferade dem var de först väldigt busiga när vi fotograferade varje kattunge för sig men när det var dags för gruppbild var de så trötta… Därför ligger allihop ner på den bilden och de somnade gott efteråt.

Kommentarer

Elva veckor – så sällskapliga! — 4 kommentarer

 1. Så underbara ❤️
  Här längtar vi efter Lovis
  Nospussar till kattungarna
  Kram Pirkko

  • Hej Pirkko!
   Om en vecka kommer Lovis till er, inte långt kvar! Nospussar tillbaka från kattungarna här <3