Fem veckor – nu busar vi!

Nu skrattar vi gott åt de små! Oj, så de busar med varandra och med olika små leksaker. Nu har de god balans så de springer och hoppar runt varandra. Vi förundras över hur tuffa de redan är mot varandra i leken, det är lätt att tro att de här kattungarna kommer att bli riktigt tåliga.

Helst vill alla vara i knät samtidigt

De äter nu både våtmat och torrfoder med god aptit och dricker vatten när de behöver. De går också duktigt på lådan och är i princip helt rumsrena fast det ibland förstås händer någon olycka bredvid lådan.

Ibland så länge att de somnar…

Alla kattungarna känns härligt sociala, de vill så gärna vara i famnen och somnar också gärna där. De njuter av att bli klappade, både av oss och av alla som kommer och hälsar på. Den här veckan har vi besök av brorsbarnen Selma och Oliver, det är bra träning för de små – som älskar barnen lika mycket som alla andra. Kärleken är ömsesidig!

Båda njuter lika mycket!

Nu i helgen åker vi iväg på två veckors semester. Resan bokades för nästan ett år sedan, vi hade inte planerat att ha kattungar samtidigt… Våra katter och kattungar kommer att ha det toppen, kattvakterna ska bo här hela tiden och de ser fram emot allt gos och bus. Vi kommer förstås att längta mycket efter dem alla! Vi kommer inte att kunna lägga ut några bilder mer än möjligen om vi får bilder skickade till oss från kattvakterna. Så kanske det blir något blogginlägg under tiden men annars återkommer vi här när kattungarna är åtta veckor.

Somnat i famnen i TV-soffan

Femveckorsbilder hittar du på L-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.