L-kullen är två veckor!

Tänk så underbart det är att ha kattungar i huset igen! Embla har verkligen att göra med så många bebisar, de vill ha mycket mat så hon äter och dricker massor. Hon är en perfekt mamma, väldigt ansvarsfull men cool och lugn.

Äter ofta

Kattungarna har ännu inte fått sina namn, ännu så länge kallas de för färgerna på sina halsband. Det ser ut att vara fyra honor och två hanar. Färgerna verkar vara en röd, en chokladsköldpadda och fyra choklad – alla tabbymönstrade.

Spanar runt ibland

Alla de små har öppnat ögonen den senaste veckan, bara Liten Röd har lite kvar att öppna. De är hur söta som helst! Nu gör de lite mer än sover och äter, de balanserar runt lite i lådan på ganska så vingliga ben.

Gosar med mamma

Du kan se tvåveckorsbilderna på L-kullens alldeles egen sida.

Kommentarer inaktiverade.