Tolv veckor och underbar!

Sömnig Kajsa

Tänk att Kajsa redan är tolv veckor! Nu är hon snart ingen kattunge längre. Det har varit en fröjd att se henne växa här hos oss, hon är en väldigt rolig kattunge. Kanske är hon den busigaste kattunge vi någonsin har haft, vi tänker att det kan bero på att hon har varit ensam i kullen. Hon verkar inte riktigt bli av med all energi. Varenda vaken stund busar hon – först på senare tid kan hon slappna av en liten stund för att bara umgås. Ett undantag är fortfarande när vi tar upp henne i famnen – där kan hon sitta länge i lugn och ro.

Sover gott!

Kajsa är en väldigt behaglig och enkel katt att ha omkring sig. Hon är pigg och påhittig, har varit frisk och kry hela tiden och gillar mat. Nu vid tolv veckor väger hon 1400 gram och är kraftig och fin i kroppen. Vi hoppas att hon blir en fin mamma hos oss i framtiden.

Här kan nog ingen se mig!

I eftermiddags när vi skulle fotografera Kajsa för 12-veckorsbilderna var det så gott väder ute så vi tog med henne ut och fick några fina bilder där. Du hittar dem på K-kullens sida.

Hej hej!

Det här blir det sista inlägget från Kajsas kattungetid hos oss. Det kommer förstås många fler inlägg om henne i framtiden eftersom hon stannar hos oss men nu blir det mer sällan mellan blogginläggen ett tag. När Embla bestämmer sig för att det är dags för kattungar blir det inlägg varje vecka igen. Vi håller tummarna för att det inte dröjer för länge!

Kommentarer inaktiverade.