Inte mycket nytt här…

Här rullar allt på som vanligt, kattlivet är lugnt och stilla. Ellen har flyttat upp till Ida som studerar i Karlstad, men då och då kommer hon hit och bor några dagar så att katterna inte ska glömma bort varandra. Det fungerar fint!

Embla i Lasses knä, Tova och Gulli precis bredvid…

Tova, Embla och Gulli älskar verkligen att våren och sommaren är i antågande, särskilt trivs de när vi själva är ute i trädgården så att de får sällskapa med oss där. Och så gillar de att vara med oss i soffan på kvällen. 🙂

Gulli och Tova

Vi väntar ju på att Gulli ska få bli dräktig. Hon är faktiskt parad ett par gånger med fine Julle men han har haft lite svårt att få honorna dräktiga så det har inte blivit något.

Gulli i köksfönstret

Nu kommer vi att prova med en annan hane när Gulli behagar börja löpa igen. Mer information om det kommer längre fram.

Gulli, en mörk skönhet

Vår Matilda är keramiker och en av hennes skålar står på köksbordet. Gulli älskar att knuffa ner sig i den! Egentligen får hon inte vara på köksbordet, men när hon lägger sig i skålen har vi inte hjärta att ta ner henne…

En skålkatt 🙂

Embla ska få vänta några månader till innan vi tänker oss att para henne. Hon är numera en mogen dam med en underbar, sällskaplig personlighet.

Embla – också i köksfönstret 🙂

Embla har en rolig vana att varje gång hon kommer upp i Lasses knä i TV-soffan ska hon först smaka lite, lite på Lasses haka och näsa – sedan lägger hon sig till rätta. 🙂

Embla en tidig vårdag

Emblas dotter från senaste kullen – Jamina – har varit på sin första utställning denna helg. Hon fick fin kritik, fick Ex1 och blev nominerad till panel båda dagarna – vi gratulerar förstås till det fina resultatet!! Jamina är verkligen otroligt lik sin mamma även om hon är mörkare än Embla.

Jamina, åtta månader. Foto: Ann-Cathrine Sandgren

Kommentarer

Inte mycket nytt här… — 2 kommentarer

  1. Så fina era katter! Och va kul att se ett kullsyskon till Jessi! Tänk om Jessi blir lika fluffig som Embla ?

    • Hej Jonna!
      Jessi är ju precis som Jamina väldigt lik sin mamma – om inte annat till sättet! 🙂 Embla blev väldigt pälsig sin första vinter – när hon var ett år – och sedan har hon alltid haft mycket päls på vintrarna och är mer lättklädd på sommaren. Du kan titta på lite bilder på hennes sida här på hemsidan. Ha det fint!