J-kullen har flyttat!

Å, så tomt det är här hemma nu! Nåja kanske inte så tomt med fem katter kvar, men det är verkligen ett helt annat tempo… Vi saknar våra goa bebisar i J-kullen, de var så speciella för oss.

Alla fem busar på sängen

Alla fem busar på sängen

Nu har de alla flyttat till sina nya hem. Julius och Junis har flyttat tillsammans till Johanna och Anders i Göteborg, det känns så roligt att de kommer att fortsätta att leva ihop. Jenna ska nu heta Alice och bor hos Geerdy, Jan-Olov, Alex och kattkompisen Iris i Göteborg. Iris har precis börjat acceptera Alice, de kommer säkert att bli goda vänner så Alice får det så bra.

Jamina och Jessi - två sköldpaddor :-)

Jamina och Jessi – två sköldpaddor 🙂

Jessi har flyttat till en härlig barnfamilj i Stockholm, hon får mycket uppmärksamhet där. Jamina har flyttat till Anki och kattkompisar på Xenti’s Birmor i Umeå, det var en lång resa som Jamina klarade så bra. Förhoppningsvis ska Jamina få egna små kattungar i framtiden. 🙂

Det kryllar av katter vid matdags!

Det kryllar av katter vid matdags!

Alla fem har verkligen kommit till underbara hem som vi känner oss så trygga med, de kommer alla att överösas av kärlek. Vi tackar er alla för att ni hittade till oss och för att ni tar så väl hand om våra kattungar! Lycka till!

Jamina och Matilda njuter

Jamina och Matilda njuter

Kommentarer

J-kullen har flyttat! — 4 kommentarer

  1. Tack för att vi fått vara med på dom underbara små livens resa in i ”vuxenvärlden”. Alltid lika roligt att läsa om era små och få se alla fina bilder. Förstår att ni måste sakna dom små älsklingarna.

  2. Tack för att vi komma och träffa er alla: katter och människor! Lycka till J-kissar i era nya hem. // Helene och Albin

    • Det är vi som ska tacka för ert fina besök och för de roliga favoritvipporna!!