Tolv veckor och snart flyttklara!

Så har vi då kommit till den sista veckan för oss med våra mysiga kattungar i J-kullen. Det känns förstås sorgligt eftersom de verkligen bringar oss mycket glädje, men samtidigt är det roligt att få dela med sig av dem. Vi har hittat så fina hem åt dem så det är med varm hand vi lämnar över dem.

Julius, Jenna och Jamina

Julius, Jenna och Jamina

Fast först ska vi njuta av dem under resten av veckan!  Det är en fröjd att ha så många små och stora katter som sällskap i TV-soffan, och att bli mött i hallen av en hel hoper lyckliga busungar när vi kommer hem gör oss lyckliga förstås!

Jenna med Jessi och Junis i bakgrunden

Jenna med Jessi och Junis i bakgrunden

Som ni säkert har förstått är det inte enkelt att ta gruppfoto på fem kattungar samtidigt. Idag satte vi dem alla på fönsterbrädan – där hade de aldrig varit förut så då blev de lite fundersamma. Tillräckligt länge för att vi skulle hinna knäppa ett par bilder! 🙂

Jessi, Jenna, Junis, Jamina och Julius

Jessi, Jenna, Junis, Jamina och Julius

Tolvveckorsbilderna – som är de sista på J-kullen – hittar du på deras egen sida.

Kommentarer

Tolv veckor och snart flyttklara! — 2 kommentarer