Nio veckor och filmade!

Våra kattungar tycker så mycket om uppmärksamhet! När vi har kattungar i den här åldern brukar vi se till att vi ofta får besök så att de små får vänja sig vid att träffa andra än oss. Flera gånger i veckan har vi fikagäster. 🙂 Det är en vinna-vinna-situation kan man säga – kattungarna blir socialiserade och våra bekanta får njuta av det fantastiska under som små kattungar är! De är så lätta att älska, de små!

Junis har somnat med en leksak som huvudkudde

Junis har somnat med en leksak som huvudkudde

Den här veckan har vi filmat de små, vi tänker att det är roligt även för andra än oss att se dem i rörelse. Varje kattunge har en egen film, du hittar länken till filmerna vid respektive kattunge på J-kullens sida. Här är en liten film på alla fem samtidigt:

Veckans bilder finns också på J-kullens sida.

Kommentarer

Nio veckor och filmade! — 4 kommentarer

 1. Åååå vad vi längtar nu. Vi är så glada att du lägger ut bilder o filmer, så vi kan följa Jenna å se hur hon växer. Vi får ju bra tips på leksaker hon gillar också, så nu får vi ut o leta så hon känner igen lite saker när hon kommer.
  Tack för ditt fina bemötande Pernilla när vi hälsade på.

  Kram Geerdy

  • Hej Geerdy!
   Tack för fina ord, roligt att ni följer Jenna här! Det känns så fint att hon ska få flytta till er! Hon kommer att gilla vilka leksaker som helst! 🙂
   Kram, Pernilla

 2. Åh vad de växer och frodas! Härligt att de har det så bra. De blir bara finare och vackrare.
  Så roligt att se videon med Jessi! Vår lilltjej kramar mobilen när vi visar bilderna ❤ Åh vad det ska bli kul att få hem henne snart!

  • Hej Jonna!
   Jag skulle verkligen gärna vara med när Jessi kommer hem till er, härligt att se barnens reaktion! Synd att ni bor så långt bort! 🙂