Fjorton veckor och påhittig!

Underbara morrhår

Underbara morrhår

Å, vad vi njuter av Holger! Han blir mer och mer sällskaplig och hoppar nu gärna upp i knät var vi än sitter. Ibland är det för att han är nyfiken, ibland för att lägga sig tillrätta och sova en stund. Han är väldigt påhittig också, vi hittar honom på roliga ställen som till exempel i en skål eller så. Holger klarar dammsugaren rätt så bra, han tittar lite på avstånd men blir så glad om vi då ropar på honom så att han kan våga komma nära.

Med mormor Tova

Med mormor Tova

När vi har gäster på besök blir de så förtjusta i Holger, han är så trevlig och orädd – vill vara med precis där det händer även om det är mycket folk och ljudligt. Han söker själv upp sällskap och är lätt att hantera.

Här nedan kommer ett urval av veckans bilder, ”finbilderna” från 14-veckorsdagen idag hittar du på H-kullens sida.

Ett mysigt ställe!

Ett mysigt ställe!

Närbild

Närbild

Tjocka magen!

Tjocka magen!

I Lasses knä i soffan

I Lasses knä i soffan

Sträcker på sig!

Sträcker på sig!

Kommentarer inaktiverade.