Åtta veckor och filmade!

Hugo och Holger, tvillingar :-)

Hugo och Holger, tvillingar 🙂

I veckans blogginlägg tar vi med bilder från den ”officiella fotograferingen”, där finns några goa bilder som kan passa här 🙂 Ofta blir vi glada om vi får en bild där Hugo eller Holger lutar lite gulligt på huvudet – det ser så rart ut! Idag vid fotograferingen var det nästan omöjligt att få en bild där de inte lutade på huvudet! Vi skrattade gott när till och med båda två lutade huvudet på precis samma sätt samtidigt! 🙂

Hjälp, han anfaller!

Hjälp, han anfaller!

Det är förstås inte så att de små gossarna sitter still och låter sig fotograferas tills vi är klara, även om de just idag var lite nyvakna och gäspade en del… En stor del av tiden busar de, anfaller något osynligt byte eller hoppar ner ur stolen som tjänar som fotostudio… När båda två ska fotograferas samtidigt kan det till exempel hända att den ena försöker brotta ner den andra.

Söta Hugo

Söta Hugo

Men så kan det också bli sådär fantastiskt gulligt, som på den här sista bilden, där Hugo putsar sina tassar. Lätt att tycka om! Idag har vi också filmat kattungarna, varsin film har de nu på Youtube. Klicka här för att se Holgers film eller här för att se Hugos. Du hittar också länkar till filmerna samt veckans bilder på H-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.