Sex veckor och busiga!

Holger och Hugo i en kram

Holger och Hugo i en kram

De är så otroligt goda vänner, Holger och Hugo! Det är första gången vi har bara två kattungar i kullen, vi märker vilken glädje de har just av varandra. De är tillsammans hela tiden, när den ena går på upptäcktsfärd gör den andra det också. Till och med äter och går på lådan gör de ofta samtidigt. 🙂

Holger och Hugo - ett fint sällskap!

Holger och Hugo – ett fint sällskap!

Igår gjorde vi världen större för dem, nu får de också vara i köket. Så glada de blev, spatserade omkring och inspekterade, det tog lång tid innan de slutligen somnade. Det är så gott att ha dem i köket, ett fantastiskt fint sällskap när man lagar mat eller äter frukost!

Hugo och Holger. nyvakna

Hugo och Holger. nyvakna

De är båda riktigt glada i mat och går fint upp i vikt, vi är så nöjda med deras utveckling. Veckans bilder hittar du som vanligt på H-kullens sida.

Kommentarer

Sex veckor och busiga! — 1 kommentar

  1. Hej Pernilla

    Kikade runt lite på din blogg, på de söta gossarna Holger och Hugo. Hoppas ni mår bra alla. Sommaren lider ju mot sitt slut. När jag går ut på altanen från uterummet ser jag alla rosorna som nu står i full blom. Då tänker jag på dig när jag ser din gula ros som jag kallar för ”Pernilla”!
    Jag la ut några bilder på fb.
    Kramar till er <3