H-kullen är här!

Embla tre dagar innan det var dags.

Embla tre dagar innan det var dags.

I söndags fick Embla sin första kull med kattungar! Tre små sötnosar, en flicka och två pojkar verkar det vara. Embla är en duktig mamma och tar väl hand om sina små. Alla tre är starka och pigga och riktiga matvrak. Vi njuter av dessa små som är så efterlängtade!

Liten Hilma med stor mamma Embla

Liten Hilma med stor mamma Embla

När kattungarna är runt två veckor kommer de första individuella bilderna på dem här på hemsidan, till dess kommer också H-kullen att ha fått en alldeles egen sida. Här i bloggen kommer du med någon veckas mellanrum att kunna läsa om kullens liv och leverne här hos oss på Stensered.

Välkommen med på deras resa!

Två dagar: Hugo, Holger och Hilma

Två dagar: Hugo, Holger och Hilma

Holger och Hugo, fyra dagar

Holger och Hugo, fyra dagar

Hilma, fyra dagar

Hilma, fyra dagar

Kommentarer

H-kullen är här! — 4 kommentarer

  1. Så mysiga bilder på sötnosarna.

    Ska bli spännande att få träffa dem om några veckor.

    Grattis till kullen.