Gulli på utställning

Gulli, BIV, snart 7 månader

Gulli, BIV, snart 7 månader

Nu har Gulli varit på GRK:s utställning i Göteborg, det var hennes andra utställning. Hon verkar tycka att det är helt okej, hon protesterade lite när hon tyckte att vi höll på för mycket med henne, men annars var hon lugn och avslappnad. Fyra dagar efter utställningen blir Gulli sju månader, så hon gick fortfarande i ungdjursklass. Vi var fem brunmaskade birmor i den klassen, så det var spännande – och jämnt – när Ex1 och BIV skulle delas ut. Gulli lyckades ta hem det till slut, med våra vänners fina kattungar tätt i hälarna. Gulli har gott om päls och krage nu, säkert bidrog det.

Här är kritiken från domare Hanna Jensen:
Typ: Ex storlek och tyngd, Ex proportioner och balans, Ex benstomme. Flott!
Huvud: Ex kinder och nosparti, Bra haka, Ex längd, Superprofil + panna.
Ögon: Ex storlek och placering, Ex färg, Lovande form.
Öron: Ex storlek och form, Något ofärdig placering.
Päls: Ex silkig kvalitet, Top show grooming, Ex vita fötter, Super utmaskad + kroppsfärg.
Svans: Ex.
Kondition: Ex kondition och ?
Allmänt intryck: Stark ung tjej.

Kommentarer inaktiverade.