Nytt i bildgalleriet!

Zoe ballerina

Zoe ballerina

Vi får då och då goa bilder från goa kattungeköpare! Ibland lägger vi in några i Bildgalleriet så att alla som vill kan få njuta av dem. Nu har vi uppdaterat C-, D-, E-, F-, och G-kullens bildgallerier, titta gärna in där!

Bilden här bredvid har vi fått av Linda som är Zoes (Fidelis) matte och bästa vän. Många gånger har vi sett katter som har legat med framfötterna i kors – bland annat älskar vår Embla att göra det och det händer att Gulli gör det – men aldrig har jag sett den fina kopplingen till en ballerinas fötter så som Linda har visat. Härligt, eller hur?

 

Gulli kramar Embla

Gulli kramar Embla

Här hemma är allt lugnt. För lugnt… Vi hade ju hoppats att Embla skulle börja löpa, men så verkar inte hennes planer vara. Vi försöker övertala henne, det fungerar så där… Gulli älskar Embla, det är inte så konstigt, så mjuk och go som Embla är i vinterpälsen.

Gulli och Embla sover nära

Gulli och Embla sover nära

Ellen och Tova är nu nykastrerade, nu ska de få njuta pensionärsliv här. Vi hoppas att alla missar ska hålla sams även fortsättningsvis.

Nästa helg ska Gulli få komma med på utställning, ska bli roligt!

Kommentarer inaktiverade.