Gulli på utställning

Gulli, 4½ mån, på sin första utställning

Gulli, 4½ mån, på sin första utställning

Idag har Gulli varit på sin första utställning, hos Ädelkatten i Göteborg. Hon var riktigt duktig och klarade utställningsmiljön så fint, bara hon fick busa lite emellanåt för att bli av med överskottsenergin 🙂

Vi hade Mats Askett som domare, han var ny för oss. Mats var lugn och fin med katterna så Gulli trivdes på bordet, han tyckte också mycket om Gulli. Det var sammanlagt sex fertila brunmaskade birmor men de gick inte att kombinera till två BIV så istället blev det ett BIV total. Det gick till en vuxen hona som sedan också blev nominerad och vann i panelen så där hade Gulli inte så stor chans. Gulli togs också fram till nominering bland ungdjuren men den vanns av en fantastiskt fin liten Ragdoll. Trots detta är vi riktigt glada för en bra dag och fin bedömning:

Typ: Well balanced with strong boning. Short strong legs.
Huvud: Promising cheeks, ex profile and firm chin.
Ögon: Ex shape and colour.
Öron: Ex size and placement.
Päls: Promising texture, ex pattern, ex points, ex gloves and gauntlets.
Svans: Ex plumed.
Kondition: Ex for show.
Allmänt intryck: Promising lovely girl <3

Så trött när hon kom hem!

Så trött när hon kom hem!

Flera goda vänner var också med på utställningen idag, dagen var verkligen trevlig och gick så fort. Dessutom var Ewy, Alice och Kimmo – som köpte kattungar av oss i höstas – på besök på utställningen. Så roligt att träffa dem!

Kommentarer inaktiverade.