Alla har flyttat!

Gulli och Gamina innan Gamina flyttade

Gulli och Gamina innan Gamina flyttade

Vi vill börja med att berätta att alla våra kattungar i F-kullen och G-kullen har fått fantastiskt fina hem! Frans och Figaro har flyttat till Kimmo, Åsa och Nicke i Mölndal, Fanny bor hos Linda och Mikael i Malmö, Fideli – som nu heter Zoe – har sitt fina hem hos Linda i Göteborg. Freddie har flyttat tillsammans med Gamina till Eivor och PH i Sala, där har de en kattkompis som heter Trolla. Galia heter nu Shenzie och bor med kattkompisen Zazu hos Ewy och Alice i Göteborg, Grynet bor hos Bente med kattkompisarna My och Noa i Raufoss i Norge.

Frans är nyfiken! Foto: Kimmo Oravasaari

Frans är nyfiken!
Foto: Kimmo Oravasaari

Varje gång vi säljer kattungar blir vi så förundrade och glada över att det finns så många fina människor som önskar sig en katt (eller två). Vi är verkligen nöjda med våra köpare och nyblivna vänner även denna gång och ser fram emot att få höra hur det går för våra små många år framöver.

S*Nebulosans Trolska Trolla med Freddie och Gamina

S*Nebulosans Trolska Trolla med Freddie och Gamina

Vi har redan fått några bilder från dessa fina människor, det tackar vi för! Du hittar alltid bilder från våra kattungeköpare i Bildgalleriet. Gulli har ju stannat här hos oss, hon verkade tycka det var väldigt tomt här de första dagarna. Nu busar hon runt med de vuxna katterna, blir uppfostrad och väl omhändertagen.

Nu tar vi en paus på några månader för att kunna ta hand om nästa kull på bästa sätt. Ellen och Tova ska nu få pensioneras och bli kastrater, de har gjort ett fantastiskt jobb som mammor till A-G-kullarna. Nu hoppas vi kunna para Embla i början av 2015. Kanske får Gulli komma med på någon utställning i vinter.

Kommentarer inaktiverade.